Geovilla

[:nl]C.W. Sturmstraat 2
4333 ME Middelburg

De GEOVILLA ontleent zijn naam aan de geometrische opzet van de woning. Uit een vierkant van 12 x 12 meter is op de begane grond een driehoekig volume uitgesneden waarin de entree, woonkamer en keuken zijn ondergebracht. Een rechthoekig volume van 6 x 12 meter vormt de verdieping met daarin de slaapkamers en de badkamer. De twee volumes worden in het hart van het vierkant met elkaar verbonden door een ronde cilinder van glazen blokken, waarin de trap naar boven klimt. De garage en bijkeuken zijn als annex achter een tuinmuur geplaatst.

projektarchitekt: Don Monfils

uitvoering: 1997 – 1998

konstrukties: konstruktieburo Faktor te Middelburg

realisatie: Bouwbedrijf Kambier te Koudekerke

fotografie: foto Verschoore te Vlissingen[:en]

C.W. Sturmstraat 2
4333 ME Middelburg

De GEOVILLA ontleent zijn naam aan de geometrische opzet van de woning. Uit een vierkant van 12 x 12 meter is op de begane grond een driehoekig volume uitgesneden waarin de entree, woonkamer en keuken zijn ondergebracht. Een rechthoekig volume van 6 x 12 meter vormt de verdieping met daarin de slaapkamers en de badkamer. De twee volumes worden in het hart van het vierkant met elkaar verbonden door een ronde cilinder van glazen blokken, waarin de trap naar boven klimt. De garage en bijkeuken zijn als annex achter een tuinmuur geplaatst.

projektarchitekt: Don Monfils

uitvoering: 1997 – 1998

konstrukties: konstruktieburo Faktor te Middelburg

realisatie: Bouwbedrijf Kambier te Koudekerke

fotografie: foto Verschoore te Vlissingen

[:pl]

C.W. Sturmstraat 2
4333 ME Middelburg

De GEOVILLA ontleent zijn naam aan de geometrische opzet van de woning. Uit een vierkant van 12 x 12 meter is op de begane grond een driehoekig volume uitgesneden waarin de entree, woonkamer en keuken zijn ondergebracht. Een rechthoekig volume van 6 x 12 meter vormt de verdieping met daarin de slaapkamers en de badkamer. De twee volumes worden in het hart van het vierkant met elkaar verbonden door een ronde cilinder van glazen blokken, waarin de trap naar boven klimt. De garage en bijkeuken zijn als annex achter een tuinmuur geplaatst.

projektarchitekt: Don Monfils

uitvoering: 1997 – 1998

konstrukties: konstruktieburo Faktor te Middelburg

realisatie: Bouwbedrijf Kambier te Koudekerke

fotografie: foto Verschoore te Vlissingen

[:gl]

C.W. Sturmstraat 2
4333 ME Middelburg

De GEOVILLA ontleent zijn naam aan de geometrische opzet van de woning. Uit een vierkant van 12 x 12 meter is op de begane grond een driehoekig volume uitgesneden waarin de entree, woonkamer en keuken zijn ondergebracht. Een rechthoekig volume van 6 x 12 meter vormt de verdieping met daarin de slaapkamers en de badkamer. De twee volumes worden in het hart van het vierkant met elkaar verbonden door een ronde cilinder van glazen blokken, waarin de trap naar boven klimt. De garage en bijkeuken zijn als annex achter een tuinmuur geplaatst.

projektarchitekt: Don Monfils

uitvoering: 1997 – 1998

konstrukties: konstruktieburo Faktor te Middelburg

realisatie: Bouwbedrijf Kambier te Koudekerke

fotografie: foto Verschoore te Vlissingen

[:]