Woning familie Kambier

[:nl]

Paalhoofd 13 te Vlissingen

2000-2001

Aansluitend aan de woningen langs de Vlissingse Watergang in de nieuwe wijk Lammerenburg heeft aannemer Kambier zijn eigen woning gebouwd. Onder het omhooggevouwen zinken dak dalen vier woonnivo’s af naar de houten vlonders, die aan twee zijden boven het water zweven. Door een kruis van gangen en trappen worden de ruimtes aaneen geregen, binnendeuren zijn overbodig.

projektarchitect: Don Monfils

uitvoering: 2000 – 2001

konstrukties: adviesburo Vader Grijpskerke

realisatie: bouwbedrijf Kambier Koudekerke

fotografie: Laboratorium voor Architektuur

[:en]

Paalhoofd 13 te Vlissingen

2000-2001

Aansluitend aan de woningen langs de Vlissingse Watergang in de nieuwe wijk Lammerenburg heeft aannemer Kambier zijn eigen woning gebouwd. Onder het omhooggevouwen zinken dak dalen vier woonnivo’s af naar de houten vlonders, die aan twee zijden boven het water zweven. Door een kruis van gangen en trappen worden de ruimtes aaneen geregen, binnendeuren zijn overbodig.

projektarchitect: Don Monfils

uitvoering: 2000 – 2001

konstrukties: adviesburo Vader Grijpskerke

realisatie: bouwbedrijf Kambier Koudekerke

fotografie: Laboratorium voor Architektuur

[:pl]

Paalhoofd 13 te Vlissingen

2000-2001

Aansluitend aan de woningen langs de Vlissingse Watergang in de nieuwe wijk Lammerenburg heeft aannemer Kambier zijn eigen woning gebouwd. Onder het omhooggevouwen zinken dak dalen vier woonnivo’s af naar de houten vlonders, die aan twee zijden boven het water zweven. Door een kruis van gangen en trappen worden de ruimtes aaneen geregen, binnendeuren zijn overbodig.

projektarchitect: Don Monfils

uitvoering: 2000 – 2001

konstrukties: adviesburo Vader Grijpskerke

realisatie: bouwbedrijf Kambier Koudekerke

fotografie: Laboratorium voor Architektuur

[:gl]

Paalhoofd 13 te Vlissingen

2000-2001

Aansluitend aan de woningen langs de Vlissingse Watergang in de nieuwe wijk Lammerenburg heeft aannemer Kambier zijn eigen woning gebouwd. Onder het omhooggevouwen zinken dak dalen vier woonnivo’s af naar de houten vlonders, die aan twee zijden boven het water zweven. Door een kruis van gangen en trappen worden de ruimtes aaneen geregen, binnendeuren zijn overbodig.

projektarchitect: Don Monfils

uitvoering: 2000 – 2001

konstrukties: adviesburo Vader Grijpskerke

realisatie: bouwbedrijf Kambier Koudekerke

fotografie: Laboratorium voor Architektuur

[:]